Lokal użytkowy na sprzedaż
Piętro:
brak informacji
Przeznaczenie:
gastronomiczny hotelowy usługowy
Umiejscowienie lokalu:
oddzielny obiekt
Stan wykończenia:
gotowy
Rynek:
wtórny
Typ ogłoszeniodawcy:
biuro nieruchomości
Informacje dodatkowe
Rok budowy:
2021
Informacje dodatkowe:
winda umeblowanie
Zabezpieczenia:
system alarmowy
Media:
prąd gaz internet kanalizacja woda
Opis
Przedmiotem sprzedaży jest nowoczesny, energooszczędny,w pełni wyposażony, całoroczny obiekt hotelowy o pow. ok. 2500 mkw. z restauracją w miejscowości Przewłoka-Ustka (woj. pomorskie).
Obiekt wybudowany został w 2021 r. z wykorzystaniem najwyższej jakości materiałów, z wyjątkową dbałością o najmniejsze detale.
Budynek usytuowany jest na zagospodarowanej działce o powierzchni 8500 mkw. w otulinie Parku Przewłockiego, w niedużej odległości od jednych z najpiękniejszych plaż nad Bałtykiem.
Z CZEGO SKŁADA SIĘ NIERUCHOMOŚĆ:
PARTER - 816,16 mkw.
- sale konferencyjne-169,68 mkw. Możliwość systemowego podzielenia na 3 oddzielne sale ( wykonane szyny w suficie do scian mobilnych wraz z projektem )
- sale restauracyjne-317,2 mkw.Możliwość systemowego podzielenia na 3 oddzielne sale ( wykonane szyny w suficie do scian mobilnych wraz z projektem )
- komunikacja z recepcją , pomieszczenie dodatkowe -17,01 mkw.
- kuchnia, zaplecze, korytarz, szatnia oraz łazienka dla pracowników - 117,36 mkw.
- drink bar - 13,52 mkw.
- korytarz z recepcją - 123,92 mkw.
- pomieszczenia gospodarcze -31,24 mkw.
- toaleta damska, męska oraz dla inwalidów- 26,23 mkw.
Dodatkową powierzchnię stanowi taras restauracyjny - 118,8 mkw.
PIĘTRO I - 719,31 mkw.
- 8 apartamentów z łazienkami i 7 pokoi dwuosobowych z łazienkami- 530,3 mkw.
- bawialnia - 63,61 mkw.
- magazyny - 14,5 mkw
- korytarze - 110,9 mkw.
Dodatkową powierzchnię stanowią tarasy przynależące do apartamentów o pow. 92,1 mkw. oraz tarasy wspólne o pow. 58,69 mkw.
PIĘTRO II - 721,1 mkw.
- 4 apartamenty z antresolami, 6 apartamentów dwupokojowych z łazienkami oraz 5 pokoi dwuosobowych zł łazienkami- 625,1 mkw.
- magazyn - 3,5 mkw.
- korytarze - 92,5 mkw.
Dodatkową powierzchnię stanowią tarasy przynależące do apartamentów o pow. 207,6 mkw. oraz tarasy wspólne o pow. 12,9 mkw.
PIĘTRO III - 244,62 mkw.
- 4 apartamenty z antresolami z łazienkami - 216,4 mkw.
- korytarze - 28,22 mkw.
Dodatkową powierzchnię stanowią tarasy przynależące do apartamentów o pow. 175,2 mkw. oraz tarasy wspólne o pow. 103,83 mkw.
CZĘŚĆ HOTELOWA - 150 MIEJSC NOCLEGOWYCH
- 22 pokoje dwuosobowe (23 - 25 mkw.) - 44 miejsca noclegowe
- 6 apartamentów dwupoziomowych z antresolą (45 mkw.)- 24 miejsca noclegowe
- 2 apartamenty dwupoziomowe z antresolą i dodatkową sypialnią (68 mkw.) - 16 miejsc noclegowych
- 7 apartamentów "komfort" (45-47 mkw.) - 28 miejsc noclegowych
- 4 apartamenty "komfort plus" (46-48 mkw.) - 20 miejsc noclegowych
- 3 apartamenty "superior" (46-48 mkw.)- 18 miejsc noclegowych
W pełni zautomatyzowane sterowanie pokojami zintegrowane z automatyką hotelową - dostęp również online.
Wszystkie kanapy, łóżka oraz meble zostały wykonane na indywidualne zamówienie. Przy doborze materiałów kierowano się głównie komfortem wypoczynku gości. Łóżka wyposażono w oryginalne materace Kaltschaum (10 lat gwarancji). Wszystkie ściany wykończone płytami meblowymi ognioodpornymi.
CZĘŚĆ RESTAURACYJNA
- kuchniaoraz zaplecze w pełni wyposażone w meble ze stali nierdzewnej, dwie duże komory chłodnicze oraz chłodnie i mrożnie wraz z wyposazeniem
- sale restauracyjne (317,2 mkw.), mogące pomieścić 120 os. (po dobudowaniu ogrodu zimowego można tą ilość podwoić)
- taras restauracyjny przygotowany pod ogród zimowy
ROZWIĄZANIA ZASTOSOWANE PRZY REALIZACJI INWESTYCJI
- budynek posadowiony na płyciefundamentowej
- ściany ( Silka , beton)
- posadzki anhydrytowe
- stacja uzdatniania wody, magazyn wody, zestaw pompowy podnoszący ciśnienie
- balustrady aluminium i ocynk
- okna oraz drzwi "Aluprof" wersja HS
OGRZEWANIE, CHŁODZENIE I WENTYLACJA (wykonane z uwzględnieniem rozbudowy)
- w pełni zautomatyzowane, zintegrowane z systemem rezerwacyjnym, sterowanie ogrzewaniem oraz chłodzeniem pomieszczeń
- pompa ciepła "Termia 100kW" (dwa odwierty o wydajności po 24m3/h), chłodzenie pasywne i aktywne(na ten moment chłodzenie na 2-3 biegu pompy z 12 dostępnych)
- fotowoltaika o mocy 9,9kW
- dwa kotły gazowe, każdy o mocy 100kW.
- ogrzewanie podłogowe z funkcją chłodzenia (wykorzystanie chłodu pasywnego-obniżenie kosztów), klimakonwektory
- wentylacja mechaniczna z odzyskiem ciepła (podział na cztery sekcje: budynki A, B, restauracja, sala konferencyjna)
- wykorzystanie energii odzyskanej w sezonie chłodniczymdo podgrzewania wody użytkowej(odzysk z chłodzenia i gorących gazów z pompy ciepła )
- wentylacja nawiewno-wywiewna w kuchni
- gotowe przyłącze elektryczne stacji trafo
ISTNIEJE MOŻLIWOŚC ROZBUDOWY OBIEKTU ( ROZBUDOWA O TRZY KONDYGNACJE OK. 2600 mkw.).
Istniejąca koncepcja przewiduje stworzenie strefy spa , strefy basenowej , oraz dodatkowych miejsc noclegowych usytuowanych na wyższych kondygnacjach.
Wraz z zakupem nieruchomości kupujący otrzyma od dotychczasowych wlaścicieli pełne know-how dotyczące prowadzenia obiektu.
Jeżeli zainteresowała Cię ta oferta, to zapraszamy po więcej szczegółów
Co zyskujesz współpracując z naszym biurem?
- wszystkie nasze oferty są sprawdzane pod względem formalno-prawym.
- kompleksowe wsparcie agenta podczas całego procesu transakcji.
- doradztwo naszych doświadczonych projektantów.
- szybką ocenę zdolności kredytowej i ofertę korzystnego kredytu hipotecznego.
Zapraszam na prezentację.
NoToDom Nieruchomości
76-200 Słupsk ul. Piekiełko 16
Radosław Wiśniewski tel.
Łukasz Kowal tel.
Aktualizacja: 12.09.2024
Dodano: 10.10.2023
ID: 64700192
Chcesz mieć na oku podobne nieruchomości?
Włącz powiadomienia i nie przegap okazji.
Mapa
Łukasz Kowal
Oferta biura nieruchomości